Välkomna till Team Väst
 

Team Väst är ett nystartat projekt av Nordic Table Tennis som bygger på sucéen Team Stockholm. Vi vill nu sprida Team Stockholms koncept vidare i Sverige och låta fler spelare ta del av verksamheten och vårt upplägg. 

Team Väst erbjuder de mest ambitiösa spelarna i västa delen av Sverige möjligheten att träna och utvecklas tillsammans. Vid ett flertal tillfällen under säsongen arrangerar vi läger för spelare inom målgruppen. Vårt första läger kommer att arrangeras i Laholms fina lokaler. Med denna satsningen önskar vi att uppnå följande:

Samla motiverade spelare för gemensam träning

Förbereda spelarna för tuff träning med en bra teknik 

Motivera spelarna till vidare satsning inom bordtennis 

Utveckla spelarna tekniskt, taktiskt, fysiskt och mentalt  

Vem kan delta?

Motiverade spelare i västa delen av Sverige som har tränat i klubb under två år eller mer är välkomna att delta på våra Team Väst läger. Lägret riktar sig till spelare födda 2002 eller senare men självklart är vi flexibla med åldern.

Kvalité

Team Väst kommer erbjuda träningsläger i absoluta toppklass! Tränartäta läger med några av Sveriges bästa och mest motiverade tränare kommer bidra till att konceptet blir en succé för alla deltagare! 

Vilka är tränare?

Huvudtränare för Team Väst är Marcus Sjöberg (Sveriges fd förbundskapten herrseriorer och nuvarande förbundskapten för Englands herrar). Vi kommer att ha med ett flertal hjälptränare för att säkra att kvalitén på lägret blir av absoluta toppklass! 

Vem är ansvarig?

Team Väst är ett koncept under Nordic Table Tennis regi där Anton Åkesson och Marcus Sjöberg är ansvariga för projektet.

Planering, anmälan, rapporter

Planering

Nordic Table Tennis strävar alltid efter att arrangera våra läger när det är få eller helst inga andra tävlingar och läger samtidigt. Vårt mål är att krocka så lite som möjligt med andra större evenemang så att våra deltagare kan spela så mycket pingis som möjligt.

Nedan finns planeringen för säsongen 2017 / 2018 som hittills är spikad:
 

Inbjudan till kommande läger

Rapporter från tidigare läger

Rapport läger 1 (30 okt - 1 nov) Laholm

Anmälan

Anmälan till Team Väst läger ska vara inskickad senast tre veckor innan lägerstart. För att säkra en plats på Team Väst vänligen gör er anmälan i god tid. Först till kvarn gäller.

Skulle något problem uppstå när ni fyller ut anmälan, vänligen ta kontakt med Anton Åkesson via mejl anton@nordictabletennis.com