Gör skillnad - Bli bättre i pingis!

Nordic Table Tennis brinner för att hjälpa andra att bli bättre i bordtennis, kan vi samtidigt hjälpa andra människor till ett bättre liv så är vi otroligt glada.

Nordic Table Tennis grundare Anton Åkesson och Marcus Sjöberg har redan innan företaget startade jobbat med välgörenhet i olika projekt bland annat i Filippinerna och Kambodja. Ett av våra mål är att fortsätta att utveckla bordtennisspelare i Norden samtidigt som vi bidrar till att hjälpa människor i andra delar av världen som inte har en lika bra grund att stå på som vi har!

Tidigare projekt

Step by Step - Filippinerna
Vi startade vårt välgörenhetsarbete under säsongen 2013/2014 med att engagera oss  i Step by Steps arbete i Cebu, Filippinerna.

För att stötta Step by Steps arbete arrangerade vi ett läger i Stockholm där all inkomst gick oavkortat till projektet.

Step by Step jobbade då med ett projekt som hjälpte hemlösa barn med mat, vaccin och en viss grad av utbildning. 

Nuvarande projekt

The Goodwill Center - Sihanoukville
Efter att ha besökt Sihanoukville, Kambodja i december 2014 och träffat en dåvarande bekant/nuvarande vän som bor och verkar i staden Sihanoukville så bestämde vi oss för att göra en insats till förmån för det barnhem som vår vän driver och är engagerad i. Vi arrangerade då ett insamlingsläger i Stockholm till förmån för barnhemmet i Kambodja.

Sedan dess har vi fortsatt att engagera oss och i november 2016 var vi på besök i Kambodja igen och lyckades stödja verksamheten med ytterligare bidrag. 

Vi har bestämt oss för att fortätta vårt projekt i Sverige för att samla in pengar till organisationen. Håll utkik efter vårt insamlingsläger "Gör skillnad - Bli bättre i pingis" där vi kommer jobba tillsammans för att utveckla bordtennisspelare i Sverige samtidigt som vi samlar in pengar till välgörenhetsorganisationen i Kambodja!

För att läsa mer om projektet som vi stöttar i Kambodja, vänligen klicka in på länken för att läsa mer: www.goodwillcentersihanoukville.wordpress.com