Välkomna till höstens bästa pingisupplevelse!

Nordic Table Tennis i samarbete med Japsko arrangerar i höst årets häftigaste pingisläger där du kan kombinera er familjesemester på ett fyrstjärnigt hotell precis vid havet samtidigt som det blir pingisträning i världsklass!

Under 6 dagar i oktober/november samlas pingisungdomar i Spanien för att träna och utvecklas tillsammans. Några av Europas bästa tränare är ansvariga för att göra vistelsen till det bästa och mest givande lägret i höst. Samtidigt som det kommer bli ett pingisläger i toppklass kommer även sol, bad och värme kombinerat med god mat göra upplevelsen till ert bästa bordtennisminne!

Vårt mål med lägret är att det ska hålla absolut högsta klass och oavsett nivå på deltagarna så ska ni få ut maximalt av detta lägret. I kombination med detta kommer det även att finnas tid för familjer och grupper att umgås och hitta på roliga saker. Oavsett nivå kommer vi lösa så att alla får en riktigt bra träningsvecka och en fantastisk upplevelse!

Weclome to our camp in Spain

In the document below you can read all information about the camp in english:

Var och när

I Spanien cirka 5 mil norr om Alicante ligger den mycket vackra och mysiga staden Altea. Mellan den 27 okt och 2 nov arrangerar vi höstens bästa pingisupplevelse just här.

För vilka

Lägret är anpassat för ungdomar upp till 18 år som har spelat pingis i klubb minst två år. Träningen under lägret kommer att vara tuff så se till att komma väl förberedd. 

Kost och logi

Vi bor på det fyrstjärniga hotellet Cap Negret som är beläget precis vid havet och mindre än 600 meter från träningshallen.
I priset ingår boende i dubbelrum samt helpension (frukost, lunch och middag). Det ingår även vatten samt ett glas vin till lunch och middag för medföljande. Alla rummen är nyrenoverade och vi kommer detta året att bo i Superior Rum istället för Basic rum som på förra årets sommarläger. 

Alla måltider serveras som buffé på hotellet och håller absolut högsta kvalité. Det finns enormt mycket gott att välja på.

På länken nedan kan ni läsa mer om hotellet vi bor på:
http://hotelcapnegret.es/en/

Veckoupplägg

Söndag 27/10: Resdag (Välkomna när som helst under dagen, det kommer inte att vara någon träning idag eftersom att deltagarna kommer komma vid många olika tider, därför har vi även samlingen dagen efter)

Måndag 28/10: Samling i receptionen vid 09.00 för gemensam gång till hallen där vi startar med en genomgång för veckan innan träningen börjar.

Måndag 28/10 - Fredag 1/11:
Träning 2 pass per dag (ca 4-5 timmar per dag)

- Vid ca två tillfällen kommer passen att "sitta ihop" (vi tränar 09.30-11.30 sen 30min fruktpaus för att sedan köra ytterligare två timmar träning. Detta kommer vi att göra för att vi ska få lite lugnare lunch och att ha möjlighet att njuta av det fina vädret vid poolen / havet på eftermiddagarna)

- Resten av veckan kommer vi att köra vanlig traditionellt upplägg med träning 09.30-12.00, lunch och sen träning 13.45-15.45. 

Lördag 2/11: Resdag (välkomna att boka hemresa när som helst under dagen. Vi kommer inte att träna denna dagen)

Hall, tränare och sparring

Huvudtränare på lägret är Englands nuvarande förbundskapten, Marcus Sjöberg. Marcus är en av dom mest meriterade och mest framgångsrika tränarna i Europa dom senaste åren.  Tillsammans med Marcus kommer även Stéphane Tradero (Frankrike) att vara med som tränare. Stéphane har jobbat med flera av dom bästa spelarna i Frankrike och på två olika center där. 

Som sparring kommer Sara Ramirez (Spaniens bästa damspelare) och Paulina Vega (dubbel olympisk deltagare) vara med. Flera andra duktiga herrspelare som spelar i dom två högsta ligorna i Spanien att vara med under lägret. 

Hallen ligger mindre än 600 meter från hotellet och är en fullstor idrottshall med 22 bord uppsatta. Anledningen till att vi avslutar passen tidigt på eftermiddagarna är att vi endast kan ha hallen till klockan 16.00 måndag - fredag. 

Ansvar

Alla deltagare måste ha en ansvarig vuxen på plats. Nordic Table Tennis tar inget ansvar för deltagarna utöver träning och gemensamma aktivteter.

Den ansvariga kan vara en förälder, ledare, tränare och en vuxen person kan vara ansvarig för fler än en deltagare. 

Kostnad

Kostnad per deltagare: 6990 SEK / del i dubbelrum
Kostnad för medföljande: 3990 SEK / del i dubbelrum

I priset ingår följande:
  • Boende på fyrstjärningt hotell (del i dubbelrum)
  • Helpension (Frukost, Lunch och Middag)
  • Träning med några av Europas bästa tränare
  • Kinaträning / Sparring för alla deltagare

Tillkommande avgifter
  • Flygresan till Alicante (boka i tid då Alicante är ett väldigt populärt resmål och priserna höjs hela tiden)
  • Tranfer mellan Alicante flygplats och hotellet i Altea (deltagarna bokar sin egen transfer)
  • Det finns även möjlighet att bo i singelrum mot en extra avgift på 1500kr. 

Betalning
  • Deposition på 3490 SEK per person betalas till bankgiro 5053-4759 (anmälan är giltig när depositionen är inbetald)
  • Resterande 3500 SEK (500 SEK för medföljande) betalas in till samma bankgiro senast 2 månader innan lägret startar.

Anmälan

Sista anmälningsdagen är den 30 juni. Lägret har ett begränsat antal platser och först till kvarn gäller. Anmälan är giltig när depositionen är betald till vårt bankgiro. 

Skulle något problem uppstå när ni fyller ut anmälan, vänligen ta kontakt med Anton Åkesson via mejl anton@nordictabletennis.com

Information för anmälda spelare

Flygresor: Kolla gärna in www.flygresor.se för att se om det finns några bra allternativ som passar er. Flygresor.se samlar dom flesta bolagen på ett och samma ställe. 

Transfer: Det finns många allternativ att ta sig till Altea, vi skulle rekommendera er att besöka sidan www.beniconnect.com för att se prisvärda allternativ. Det går även att hyra bil för dom som önskar, detta går att göra innan resan men även på flygplatsen. 

Aktiv medföljande: Skulle det vara så att även någon av er föräldrar / tränare skulle vilja vara med på lägret så är det helt okej. Detta sker då till samma avgift som spelarna på lägret.  Vänligen meddela oss i så fall. 

Extra nätter på hotellet: Skulle ni önska extra nätter på hotellet innan eller efter lägret, vänligen kontakta oss för att få pris på detta.

Har ni frågor eller funderingar tveka inte på att höra av er till oss för att få mer information