Välkomna till Team Stockholm
 

Team Stockholm startade i augusti 2013 och var då en elitsatsning för unga bordtennisspelare i Stockholm. Tiden går och Team Stockholm har utvecklats allt eftersom fler spelare, ledare och föräldrar fått upp ögonen för våra läger.

Idag har Team Stockholm sin grund i Stockholmsområdet men även spelare från andra regioner i Sverige blir inbjudna till att delta. Satsningen erbjuder de mest ambigösa spelarna möjligheten att träna och utvecklas tillsammans. Vid ett flertal tillfällen under säsongen arrangerar vi läger för uttagna spelare inom målgruppen. Med denna satsningen önskar vi att uppnå följande:

Samla motiverade spelare för gemensam träning

Förbereda spelarna för tuff träning med en bra teknik 

Motivera spelarna till vidare satsning inom bordtennis 

Utveckla spelarna tekniskt, taktiskt, fysiskt och mentalt  

Vem är ansvarig?

Team Stockholm är ett koncept under Nordic Table Tennis regi där Anton Åkesson och Marcus Sjöberg är ansvariga för projektet.

Kvalité

Eftersom vårt koncept bygger på kvalité så kommer det max vara ett snitt på 1 tränare per 10 spelare. Under Team Stockholms läger deltar det också alltid sparring i toppklass!

Vem kan delta?

Team Stockholm är ett inbjudningslägerkoncept där spelare från Stockholm och övriga delar av Sverige/Norden blir uttagna och inbjudna till att delta. Uttagna spelarna får ett mejl med inbjudan samt all information om våra läger.

Vilka är tränare?

Huvudtränare för Team Stockholm är Marcus Sjöberg (fd förbundskapten för Sveriges herrseriorer och nuvarande förbundskapten för Englands Herrar). Hjälptränarna varierar beroende på var lägret arrangeras men exempel så har Peter Blomqvist (Nuvarande förbundskapten för Sveriges herrseniorer), Anton Åkesson (Grundare av Nordic Table Tennis). Fredrik Lundqvist (tidigare landslagsspelare), John Wall (tidigare landslagsspelare), Igor Krohin (tränare Söderhamn) med flera deltagit som tränare.

Nya spelare

Team Stockholm söker alltid efter "nya" motiverade spelare, har ni några tips på spelare som kan vara aktuella till våra läger, tveka inte på att ta kontakt. 

Planering, inbjudningar och anmälan

Planering

Nordic Table Tennis strävar alltid efter att arrangera våra läger när det är få eller helst inga andra tävlingar och läger samtidigt. Vårt mål är att krocka så lite som möjligt med andra större evenemang så att våra deltagare kan spela så mycket pingis som möjligt.

Nedan finns planeringen höstsäsongen 2019 (vårplaneringen för 2020 kommer längre fram)
 

Inbjudningar

Inbjudan helgläger

Anmälan

Anmälan till Team Stockholms helgläger ska vara inskickad senast tre veckor innan lägerstart. Team Stockholm har vid flertalet tillfällen blivit fullt väldigt snabbt, för att säkra en plats på Team Stockholm vänligen gör er anmälan i god tid. Först till kvarn gäller.

Skulle något problem uppstå när ni fyller ut anmälan, vänligen ta kontakt med Anton Åkesson via mejl anton@nordictabletennis.com