Privatträning

Nordic Table Tennis erbjuder privatträning för spelare i vår träningstudio i Kallhäll. Vi har även samarbete med flertalet kunniga tränare runt om Sverige och i många andra länder som vi kan hjälpa er att arrangera privata upplägg med. 

För oss är allt möjligt! Vår kunskap och våra kontakter möjligör för dig som kund att få tillgång till specialanpassad träningen utefter ert behov och era önskemål. Har ni några tankar och idéer, tveka inte på att ta kontakt så ska vi göra vårt bästa för att anpassa ett upplägg som passar just dig!

Privatträning i Stockholm

Är du intresserad av att jobba nära en personlig tränare som är där för att hjälpa till i utvecklingen av ditt spel? Nordic Table Tennis arrangerar privatträning i form av låda (kinaträning) med spelare i vår träningsstudio i Kallhäll. Tveka inte på att ta kontakt så hittar vi på en lösning som passar just dig!

Periodträning i Stockholm

Är du i Stockholm på besök eller önskar att åka till Stockholm för att utveckla ditt bordtennisspel under en period? Vi organiserar och arrangerar träning som överensstämmer med just era behov. Oavsätt spelnivå eller ålder så önskar vi att bidra med det bästa upplägget för just dig!

Privata upplägg

Nordic Table Tennis erbjuder möjligheten till privata upplägg  för spelare runt om i Norden. Skulle en träningsvecka i Söderhamn med daglig lådträning tillsammans med Peter Blomqvist vara något för er? Eller sparring av landslagsspelaren Jon Persson? Kanske en heldag med nabbexperten Hans Thalin skulle locka eller varför inte ett träningspass med sveriges bästa deffensivspelare Fabian Åkerström?

För oss är ingen fråga för stor eller för liten, vänligen hör av er med era frågor och önskemål.

Tränare

Nordic Table Tennis samarbetar med några av Nordens bästa tränare däribland Marcus Sjöberg som för nuvarnade är Sveriges förbundskapten för herrseniorer. Peter Blomqvist, föredetta förbundskapten för Sveriges herrjuniorer och nuvarande huvudtränare i Söderhamn. Hans Thalin, Sveriges mest kunniga tränare när det gäller material (nabb).

Vi samarbetar även med många andra duktiga och kunniga tränare runt om i Norden och söker hela tiden efter kompetenta tränare och ledare att samarbeta med för att förstärka vårt team och vår kunskapsbank.